Τηλ Κέντρο : 211-800-5902  -  Fax : 211-800-7258 -  E-Mail : Info@WebpPanel.gr

katasevi

Κατασκευάζουμε επιτυχημένες δυναμικές ιστοσελίδες με άμεσα εγγυημένα αποτελέσματα στην αύξηση των πωλήσεων της επιχείρισης σας.

Ανεβάζουμε το επίπεδο της εταιρίας σας με τις τεχνικές του Internet marketing που διαθέτουμε και εφαρμόζουμε για εκατοντάδες πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα .

Αναλύουμε , καταγράφουμε και υλοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας στο διαδίκτυο άμεσα και επαγγελματικά με εγγυήσεις ορθής λειτουργίας .

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες γραφιστικά και προγραμματιστικά. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε (CMS) είναι πλήρως αναβαθμίσημες και επεκτάσιμες χωρίς κανένα περιορισμό και τρέχουν σωστά σε όλες τις συσκευές και σε όλους τους φυλλομετρητές (Browser).

Έχετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα της ιστοσελίδας και όλους τους κωδικούς διαχείρισης για πλήρη αυτονομία , χωρίς καμία δεύσμευση .

Προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρης, αυτόνομο και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για εύκολες και γρήγορες αλλαγές απο παντού. Οι ιστοσελίδες έχουν προστασία απο εξωτερικές κακόβουλες επιθέσεις.

Μετά την κατασκευή και την παράδοση της ιστοσελίδας σας, παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη , εκπαίδευση και συντήρηση / αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας .

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, οι ομάδα των τεχνικών site της εταιρίας μας είναι πάντα δίπλα σας !

Ενδεικτικό αρχικό κόστος για κατασκευή εταιρικής δυναμικής ιστοσελίδας Απο 1250 Ευρώ + ΦΠΑ

"Δίνουμε πνοή στα ονειρά σας, υλοποιήστε τις ιδεές σας στο διαδίκτυο και κερδίστε χρήματα απο την επένδυση σας."