Τηλ Κέντρο : 211-800-5902  -  Fax : 211-800-7258 -  E-Mail : Info@WebpPanel.gr

 

Κατασκευάζουμε επιτυχημένα eshop με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας βασισμένα στη πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας για το λιανικό και χονδρικό εμπόριο στο διαδίκτυο.

Όλα τα Eshop μας διαθέτουν εξελιγμένες εφαρμογές τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον διαχειριστή. Διασύνδεση με τη μηχανή Skroutz & Best Price.

Περνώντας τα όλα απο usability testing απο όλα τα επίπεδα χρηστών αυξάνουμε τον δείκτη πωλήσεων σας (Conversion Rate) γιατί βελτιώνουμε συνεχώς το γραφιστικό και προγραμμαστικό κομμάτι του ηλεκτρονικού καταστήματος σας χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του Internet Marketing .

Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα περιέχουν διασύνδεση με τα social media (κοινωνικά δίκτυα) και με όλες τις πύλες πληρωμών (visa, mastercard, paypal, bank). Καθώς επίσης με εφαρμογές διασύνδεσης με εταιρίες courier και λογισμικού logistics(ERP). Πάντα μεριμνάμε για την μέγιστη ασφάλεια των ηλεκτρονικών καταστημάτων με πιστοποιητικά ασφαλείας SSL 256 Bit και για την μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης.

Επίσης πραγματοποιούμε το βέλτιστο προγραμματισμό για τις μηχανές αναζήτησης με κύριο άξονα την μηχανή αναζήτησης της Google

για το καλύτερο δυνατό Search Engine Optimization ( SEO ).

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι έτοιμο να λειτουργεί και να κάνει πωλήσεις για εσάς όλο το 24 ωρο αυξάνοντας το τζίρο της επιχείρισης σας.

Ενδεικτικό αρχικό κόστος για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος  E-Shop Aπο 2500 ευρω + ΦΠΑ

 

"Δίνουμε πνοή στα ονειρά σας, υλοποιήστε τις ιδεές σας στο διαδίκτυο και κερδίστε χρήματα απο την επένδυση σας."